NVIVO

Algemeen


Onderzoekers, beleidsadviseurs, maatschappelijk werkers, pedagogen en studenten behoren tot de 1,5 miljoen NVivo gebruikers met toegang tot slimme, tijdbesparende tools om hogere kwaliteit af te leveren. NVivo stelt u in staat om de inhoud van interviews, forumdiscussies, enquêtes, audio, sociale media, video's en webpagina's te verzamelen, ordenen en te analyseren. 


Bespaar dagen en zelfs weken met krachtige query's en geautomatiseerde tools. Samenwerken met collega's is zeer gemakkelijk. Verhoog de productiviteit in uw organisatie door het efficiënt opsporen van de belangrijkste thema's en patronen. En belangrijk: doe uw eigen werk en laat de tijddrovende taken over aan NVivo!


Overheidsinstellingen: NVivo voor evidence-based besluitvorming en beleid 
Bedrijven: NVivo voor pilot-studies, programma-evaluatie en betere besluitvorming
Academici: NVivo voor gedegen en robuust onderzoek


NVIVO is beschikbaar voor zowel Windows als MAC en zeer geschikt voor werken in teams.Speciale website voor NVivo - www.nvivo.nl


Interesse om meer te lezen over NVivo? Op www.nvivo.nl vindt u uitgebreide informatie naar alles wat u wilt weten over NVivo.NVivo 10 features


- Bestel transcripties van uw mediabestanden van binnen NVivo. Uw ingevulde transcripten worden direct in uw NVivo project geleverd en gesynchroniseerd met uw oorspronkelijke mediabestanden voor analyse. U kunt transcripties van audio- en video in het Engels, Chinees, Frans, Duits, Japans, Portugees en Spaans  bestellen.


- Verzamel gegevens op vrijwel elk mobiel apparaat (zoals iPhone, iPad, Android-telefoon of tablet) met behulp van Evernote. Wanneer u weer achter op uw bureau zit, sluit u NVivo rechtstreeks aan op uw Evernote-account en importeer uw eigen content.


- Gebruik patroon-gebaseerde auto-codering om grote hoeveelheden tekst snel te coderen.


- Importeer rechtstreeks resultaten van enquetes van SurveyMonkey.


- Importeer tweets van Twitter, Facebook berichten, YouTube video's en commentaren en LinkedIn discussies met behulp van Ncapture import.


- Verzamel en werk met webpagina's en online PDF's met behulp van Ncapture.


- Codeer social media gegevens automatisch en snel, En visualiseer de resultaten gemakkelijk.


- Exporteer uw notities, artikelen of afbeeldingen van OneNote in NVivo voor verdere analyse.


- Uitwisseling bibliografische referenties tussen NVivo en EndNote, Zotero en Medeley.


- Keuze om te werken met een Engelse, Chineze (vereenvoudigd Chinees), Franse, Duitse, Japanse, Portugese of Spaanse gebruikersinterface 


Beginnen


De NVivo omgeving is ontworpen met behulp van Microsoft user interface richtlijnen, dus alles ziet er bekend uit en is makkelijk in gebruik. Er is een scala aan mogelijkheden om mee te starten en om u op het juiste spoor te houden! Van videotutorials tot handleidingen en online hulp.Werken met uw informatie


NVivo werkt met vrijwel alle data, inclusief Word-documenten, PDF's, foto's, database tabellen, spreadsheets, audiobestanden, video's (geïmporteerde videobestanden en YouTube-inhoud), social media data en webpagina's.


Als u met uw data werkt, markeert u dan belangrijke punten, om deze later snel te kunnen oproepen of analyseren. Ga nog een stap verder met NVivo 'nodes', zoals het virtueel vullen van boxes, waarmee je in staat bent om alle informatie op een bepaald thema samengevat te zien.


Uitwisseling van informatie tussen NVivo en andere applicaties zoals Microsoft Word en Excel, IBM SPSS Statistics, SurveyMonkey, EndNote en Evernote.


In NVivo kunt u werken met gegevens in een willekeurige combinatie van talen, dus zeer geschikt voor echte wereldwijde samenwerking.


Keuze om te werken met een Engelse, Chineze (vereenvoudigd Chinees), Franse, Duitse, Japanse, Portugese of Spaanse gebruikersinterface.


Bewaar uw project database en onderzoeksmateriaal als één bestand, waarmee u uw project volledig portable maakt. Of sla grote mediabestanden afzonderlijk op en koppel deze aan uw project.Maak informatie van uw data


Met NVivo's krachtige query-tools  ontdekt u subtiele trends en met de geautomatiseerde analysefuncties zit u boven op uw data. Voorbeeld: zoek naar een bepaald woord of woorden die hetzelfde betekenen in het licht van een bepaalde theorie.


NVivo laat u uw ideeën en de te nemen stappen met gemak doen. Gebruik aantekeningen om uw gedachten te noteren, creëer memo's om aan gedetailleerde observaties te koppelen of gebruik links om items met gelijkaardige thema aan elkaar te verbinden.

Heeft u liever plaatjes dan woorden? NVivo laat u uw connecties, ideeën en bevindingen met behulp van een reeks van visualisatiehulpmiddelen zoals grafieken, kaarten en modellen tonen. Beter nog, u kunt zelfs gemakkelijk live de onderliggende data bekijken.Het delen van bevindingen


Wilt u uw bevindingen delen met anderen? Uw conclusies, query resultaten, modellen en grafieken kunnen allemaal worden geëxporteerd of gewoon worden gekopieerd en geplakt in rapporten en presentaties. 


Met NVivo kunt u ook uw bevindingen exporteren als webpagina's, zodat u alles eenvoudig deelt met klanten of collega's die niet beschikken over NVivo.

Availability: In voorraad

vanaf € 175,00 excl. BTW

Kies uw NVIVO licentie type in 4 stappen

4
vanaf € 175,00 excl. BTW
NVIVO

NVIVO Specificaties

Platform Windows, Mac
Levertijd 1-2 dagen
Medium CD/DVD, Elektronisch
Versie 10
Fabrikant QSR International