AmberScript

De perfecte aanvulling op ATLAS.ti, NVivo, Maxqda of andere QDA pakketten!!


AmberScript helpt onderzoekers om audiobestanden via spraak naar tekst technologie razendsnel om te zetten in aanpasbare transcripten. Verder biedt het de mogelijkheid om audio- of videobestanden gemakkelijk te doorzoeken. Middels de software kunnen audio - én videobestanden gemakkelijk geüpload worden waarna een gebruiker de gewenste transcriptietaal kan aangeven.


AmberScript kan op dit moment Nederlandse, Engelse en Duitse bestanden vertalen. Zodra het audiobestand is geüpload en de gewenste taal is gekozen wordt het betreffende bestand razendsnel vertaald in een aanpasbaar transcript. Zodra de vertaling klaar is omvangt de gebruiker een e-mail notificatie waarna deze het transcript kan inzien in zijn of haar persoonlijk webomgeving.


Het transcript is gegenereerd door een machine en is derhalve niet perfect. Een handige ingebouwde webeditor biedt echter een functionaliteit die de gebruiker in staat stelt het bestand te beluisteren en tegelijkertijd het gegeneerde transcript te bekijken. Zodra er een fout in het transcript herkend wordt kan de gebruiker de audio makkelijk stoppen om fouten in het transcript aan te passen.


Na het aanpassen heeft de gebruiker nog verscheidene mogelijkheden om bijvoorbeeld highlights aan te brengen in het audiobestand of het bestand te exporteren in gewenst format.


Voor wie?


Amberscript is zeer geschikt voor wetenschappers en studenten die kwalitatief onderzoek doen. Maar ook journalisten, advocaten en vertalers zijn voorbeelden van beroepsgroepen die veel tijd kunnen besparen met dit programma. De beste keus wereldwijd!


Licenties


Amberscript is bij ons uitsluitend verkrijgbaar als jaarlijkse lease licentie.

Availability: In voorraad

vanaf € 95,00 excl. BTW

Kies uw AmberScript licentie type in 3 stappen

3
vanaf € 95,00 excl. BTW
AmberScript

AmberScript Specificaties

Platform UNIX, Linux, Windows, Mac
Levertijd 1-2 dagen
Medium Elektronisch
Versie Nee
Fabrikant AmberScript B.V.