ATLAS.ti 8

ATLAS.ti is een krachtige workbench voor de kwalitatieve analyse van grote hoeveelheden tekst, afbeeldingen en audio- en videogegevens. Het biedt een scala aan hulpmiddelen voor het uitvoeren van de taken, die zijn gekoppeld aan een systematische benadering van "zachte" gegevens. Dat wil zeggen materiaal dat niet op zinvolle wijze kan worden geanalyseerd door formele, statistische benaderingen. ATLAS.ti biedt unieke ondersteuning voor alle gebieden van analytisch document-gebaseerd onderzoek en werkt met tekst, audio en video materiaal. ATLAS.ti helpt u om complexe verschijnselen te ontdekken die verborgen zijn in uw data. ATLAS.ti biedt een krachtige en intuïtieve werkomgeving, die is ontworpen om uw focus op uw materiaal te houden.


Science Plus Group heeft nu zijn eigen ATLAS.ti professional trainer!

ATLAS.ti professional trainer


Met trots kondigen we aan dat we nu met Richard de Wit onze eigen ATLAS.ti professional trainer hebben. Richard heeft zijn sporen al verdiend met het geven van vele ATLAS.ti 8 cursussen bij universiteiten, overheden en bedrijfsleven. De response op zijn cursussen is zonder uitzondering zeer positief. En sinds vandaag mag hij zichzelf Professional Trainer noemen, dus het niveau zal software-inhoudelijk maar ook methodologisch nog verder omhoog gaan.


We bieden voor iedereen een training op maat aan, die precies aansluit de specifieke wensen. In deze ATLAS.ti cursus bent u degene die beslist over:


1. inhoud
2. duur
3. online cursus of liever face-to-face
4. locatie (bij u of op onze trainingslocatie)
5. aantal deelnemers

Dus neem gerust contact op als u een cursus ATLAS.t wilt voor startende of gevorderde gebruikers, Richard komt graag bij u langs!

Availability: In voorraad

vanaf € 249,00 excl. BTW

Kies uw ATLAS.ti 8 licentie type in 5 stappen

5
vanaf € 249,00 excl. BTW
ATLAS.ti 8

ATLAS.ti 8 Specificaties

Platform Windows, Mac
Levertijd 1-2 dagen
Medium CD/DVD, Elektronisch
Versie 8
Fabrikant ATLAS.ti GmbH